Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši, učenci!

Ponovno odprtje šole za učence od 1. do vključno 3. razreda je za nami. Učenci uspešno vstopajo ponovno v šolski prostor ter se privajajo na šolsko delo. Upamo, da bo potekalo delo čim bolj uspešno in dolgo.

Obveščamo vas, da je Vlada RS, v četrtek, 18. 2. 2021 sprejela spremenjen Odlok o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter univerzah in samostojnih visokošolskih zavodih.

Z odlokom se za učenke/učence od 1. do vključno 9. razreda osnovne šole pouk izvaja v prostorih šole od ponedeljka, 22. 2. 2021, dalje.

Vzgojno-izobraževalno delo se bo za učenke/učence 1., 2. in 3. razreda še naprej izvajalo v homogenih oddelkih t.i. mehurčkih. Prav tako bo vzgojno-izobraževalno delo v prostorih šole potekalo za vse učenke/učence od 4. do 9. razreda v normativno določenih oddelkih oz. mehurčkih, ob upoštevanju vseh higienskih ukrepov za preprečevanje širjenja okužbe SARS-CoV-2, ki jih je pripravil in objavil NIJZ. Predmetni pouk v drugem in tretjem triletju se organizira v matični učilnici oddelka, učenke/učenci učilnic ne menjajo, lahko pa vanje vstopajo učiteljice/učitelji posameznih predmetov (skladno z urnikom pouka in organizacijo dela).

V želji, da ostanemo vsi zdravi in da se v ponedeljek vrnemo v šole, vas vsi delavci šole prav lepo pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami.

Vodstvo šole

Dostopnost